0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
Kategorije

Filtriraj izdelke

Specialna čistila

Specialna čistila omogočajo specifično čiščenje na zahtevnih površinah, ki zahteva natančno čiščenje, z namenom, da se površina ne uniči; razbarva, razjeda, obledi, spremeni strukturo, itd.

Prikazanih 18 - 29 od 29 izdelkov
Način prikaza:
Odstranjevalec vodnega kamna je biološko razgradljivo čistilo, ki odstrani vodni kamen z eno samo potezo na vseh standardnih avtomobilskih sistemih.
Cena:
11,83 €
Odstranjevalec olja odstranjuje oljno emulzijo iz hladilnega sistema, čisti hladilni sistem. Odstranjevalec vodnega kamna je biološko razgradljivo čistilo, ki odstrani vodni...
Cena:
16,59 €
Intenzivno čistilno sredstvo na osnovi anorganskih kislin z površinsko neionskimi aktivnimi delci in preprečevalci korozije.
Cena:
33,92 €
KENT Screen Cleaner čistilo za zaslone se uporablja za čiščenje večine zaslonov, pametnih telefonov, tablic, zaslonov na dotik, tipkovnic, namiznih telefonom in higiensko...
Cena:
6,53 €
Novo
Močno neagresivno čistilo brez topil, ki raztopi mastno lepilo in umazanijo brez ostankov.
Cena:
18,54 €
Posebno oblikovano topilo, ki prepoji in omehča večino lepil in tesnil, ter tako omogoči njihovo odstranitev.
Cena:
15,43 €
Večnamenska čistilna pena, ki združuje vrhunsko čiščenje ter je varna za uporabo v živilski, farmacevtski industriji ter industriji pijač. Ima certifikat NSF A1.
CARAMBA Hladilno čistilo za motor brez aromatov, z odvajanjem prek odpadne vode.
Cena:
6,22 €
Hitro delujoče čistilo za vse električne sisteme.
Premaz proti rji je mineralni brez kislinski premaz proti rji, zasnovan tako, da nevtralizira rjo na kovini, ki je lahko tudi osnova za nadaljnje barvanje.
Cena:
32,57 €
o čistilo pod pritiskom, ki odstrani umazanijo in nečistoče s površin in mehanskih komponent.
Cena:
10,07 €