0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
Kategorije

Kategorije

Filtriraj izdelke

Prodajni program

Prikazanih 648 - 666 od 941 izdelkov
Način prikaza:
Zaščita za sprednja sedeža pri popravilu vetrobranskega stekla.
Cena:
62,16 €
Zaščitna folija za volanski obroč v roli.
Cena:
od 5,67 €
Zaščitni papir na roli.
Cena:
od 16,29 €
Srednje sijoča srebrna barva, ki daje dobro elektrokemično antikorozijsko zaščito na kovinah. Vsebuje 98% čistega cinka v pigmentu aluminija.
Cena:
8,97 €
Okrogla žičnata krtačka s 6 mm nastavkom - 1/4"
Cena:
od 5,06 €
Učinkovita pasta za roke KENT Hand Cleaning Paste odstrani barve, akrilne barve, smolo in lepila z rok, brez poškodovanja naravne zaščite kože.
Cena:
15,37 €
Specifično izdelana tesnilna masa je proizvedena za uporabo v različnih avtomobilskih aplikacijah, kot so tesnjenje menjalnikov, vodnih črpalk, ohišji, itd. Po zatesnitvi je Sil...
Cena:
29,59 €
Merilni vrček s stabilnim in ergonomsko oblikovanim ročajem, ima odlično vidno merilno lestvico na obeh straneh vrčka in tako omogoča enostavno branje z obeh strani.
Cena:
10,55 €
Učinkovita abrazivna pasta za odstranjevanje nepravilnosti na barvah, kot so madeži, napihnjen izgled in globoke praske na vseh vrstah avtomobilskih lakov.
Posebej oblikovano vedro za čiščenje talnih površin. Zahvaljujoč posebni obliki, omogoča enostavno splakovanje krp, gob in ostalih pripomočkov za čiščenje. 
Cena:
31,17 €
Dvokomponentno, strukturno epoksi lepilo, s visoko odpornostjo proti kemikalijam in temperaturi. Za lepljenje jekla, SMC, aluminija, sestavnih delov in drugih materialov.
Cena:
90,71 €
Dvokomponenta, MS polimer lepilno tesnilna masa, ki se zelo hitro suši. Mešanje posameznih komponent je v razmerju 1:1. Uporablja se za lepljenje in tesnjenje spojev, razpok ter...
Cena:
56,00 €
Sekundno lepilo za zapolnitev vrzeli, z odličnim oprijemom na različne površine.
Fleksibilno, elastično sekundo lepilo, za učinkovito zapolnjevanje rež.
Edinstven, hitrodelujoč, večnamenski penetrant in mazivo na osnovi PTFE.
Poseben nastavek za plin R1234yf.
Cena:
248,82 €