0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
Kategorije

Kategorije

Filtriraj izdelke

Prodajni program

Prikazanih 594 - 612 od 941 izdelkov
Način prikaza:
Visoko temperaturna in korozijsko odporna barva nerjavečega jekla. Vsebuje pigmente – delčke nerjavečega jekla, ki zaščitijo površino, ki je izpostavljena koroziji. Ščiti pred...
Cena:
23,42 €
Stenski nosilec z tremi nastavki.
Cena:
88,45 €
Zaščitni sprej se uporablja kot zaščita pred udarci kamnov, kot antikorozijska zaščita na odbijačih, sprednjem ter zadnjem delu avtomobila, ohišju. Uporablja se lahko na vseh...
Cena:
16,35 €
Zatesni razpoke klimatske naprave z eno samo aplikacijo.
Cena:
76,01 €
Strgalo z ergonomsko oblikovanim, nedrsečim in kratkim ročajem. Dolžina: 150 mm. V kompletu z petimi dodatnimi rezili širine 16 mm (PG-SC-316).
Cena:
23,46 €
Strgalo z ergonomsko oblikovanim, nedrsečim in dolgim ročajem. Dolžina: 190 mm. V kompletu z petimi dodatnimi rezili širine 16 mm (PG-SC-316).
Cena:
24,03 €
Trajno, zelo močno lepilo, razvito za montažo matic in vijakov, ki preprečuje njihovo odvijanje zaradi vibracij. Lepilo se posuši v trdo smolo.
Cena:
24,83 €
Visoko kakovostno cianoakrilno lepilo za lepljenje lesa, plastike, papirja/kartona, gume in usnja.
Cena:
10,07 €
Aktivator za povečanje trdnosti vezi in pospešeno strjevanje trenutnih lepil iz linije Super Bond.
Cena:
17,20 €
Cianoakrilno lepilo z dodatkom gume omogoča, da je popravljen predel prožen skoraj tako kot osnovni material (popravilo odbijačev)
Cena:
25,38 €
Superbond Gel je visoko viskozno lepilo, za uporabo na vpojnih površinah. Kjer je potrebno, da lepilo v trenutku zalepi površino uporabimo aktivator Kent Super Bond Activator....
Cena:
10,07 €
Lepljiva mast je globoko prodorna mast za mazanje gibljivih delov kot so npr. vratni tečaji, vratne ključavnice, pokrovi za gorivo, itd.
Cena:
12,14 €
Njihova dolžina je zasnovana tako, da pripomore k največji možni učinkovitosti, poleg tega so enostavni za uporabo z ročnim orodjem.
Cena:
od 1,46 €
Široko strgalo z dolgim ročajem za udobno uporabo. Uporablja se z rezili širine 40 mm (PG-RK) za odstranjevanje nalepk, posušenih ostankov lepil, tesnil, itd.
Cena:
18,95 €
Čistilo, razmastilo in odstranjevalec madežev, ki ne poškoduje tesnil. Oblikovano posebej za čiščenje tika.
Cena:
od 25,10 €
Renovator, ki ne poškoduje nerjavečega jekla in ne vpliva na tesnila. Oblikovan posebej za čiščenje tika v navtiki.
Cena:
od 23,16 €
Odstranjevalec katrana in lepila je čistilo, ki hitro in učinkovito raztopi in odstrani smolo, cvetni prah, lepljive obloge tako z notranjih kot zunanjih površin vozila.
Cena:
14,64 €
Čistilo na osnovi profesionalne formule, ki odstrani umazanijo in povrne osnovi videz palube. Odstrani madeže kot so tikovo olje, ribja kri, galebji iztrebki, madeži hrane, itd.
Cena:
41,24 €