0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
Kategorije

Kategorije

Filtriraj izdelke

Prodajni program

Prikazanih 432 - 450 od 941 izdelkov
Način prikaza:
Visoko vpojna praktična goba z dolgo življenjsko dobo.
Cena:
2,75 €
Mikro porozna pena, ki takoj odkrije mesto puščanja plinov.
Cena:
8,42 €
Hitro sušeče lepilo za lepljenje stekla in kovine. Namenjeno za aplikacije kot je lepljenje vzvratnega ogledala na vetrobransko steklo.
Cena:
42,19 €
Ličarski krep trak do max. 80°C.
Cena:
od 2,07 €
Ličarski trakovi različnih dimenzij.
Cena:
od 1,83 €
KENT Liquid Absorbent Granules vpojne granule se uporabljajo za odstranitev tekočin na vodni osnovi, kot so pijače, bruhanje, telesne tekočine, kri, tekoči polimeri, itd.
Cena:
23,00 €
Sredstvo za nego zunanje plastike brez silikona z dolgo življenjsko dobo, ki pomaga pri obnavljanju zbledele ali močno umazane zunanje plastike. S pomočjo svoje napredne formule...
Cena:
28,30 €
Longlife Plastic & Wood Restorer je posebna impregnacija na osnovi topil, pripravljena za uporabo na osnovi reaktivno modificiranega siloksana za uporabo na nebarvani plastiki...
Cena:
57,58 €
AKEMI® Mammut 200 je 2-komponentni UHS-primer/polnilo z visoko vsebnost trdnih delcev.
Cena:
152,38 €
Hitro sušeča mat črna barva z dobrim oprijemom.
Cena:
7,81 €
Zaščitne rokavice so pletene brez šivov z PU prevleko na spodnji strani. Uporabne za delo v normalnih razmerah. Rokavice so posebej izdelane za delo na motorju, zaščito pred...
Cena:
6,10 €
AKEMI® Metal Bond 101 je tiksotropen 2-komponentni izdelek brez topil. Lepilo na osnovi epoksi smole z modificiranim poliaminskim trdilcem.
Cena:
90,04 €
Posebno izdelani za uporabo s sredstvi za popravilo plastike. Statični podaljšek je namenjen mešanju dveh snovi skupaj, za boljši učinek mešanice.
Cena:
15,92 €
Nastavki za dvokomponentne 50 ml kartuše lepila Rapid Bond.
Cena:
2,50 €
Lepilno tesnilna masa MS Clear je unikatna formula, ki temelji na MS tehnologiji in s tem zagotavlja visoko kvaliteto in varno uporabo.
Cena:
21,47 €
Večnamensko čistilo, ki bazira na osnovi vode je namenjeno čiščenju tkanin, kovin in plastik. Čisti in obnavlja vse vrste vinila, plastike, trde gume do njihovega prvotnega videza.
Cena:
od 15,43 €
KENT Multi Cleaner Gel je na vodni osnovi, visoko koncentrirano, intenzivno čistilo za odstranjevanje rastlinskih in mineralnih olj, masti, saj, ostankov barv in drugih nečistoč.
Cena:
12,69 €
Prajmer/polnilec AKEMI® Multi Talent 2K-UHS 4:1 je visokokakovosten poliuretanski premaz z majhno vsebnostjo topila na osnovi akrilata, utrjenega z izocianatom.
Cena:
74,30 €