0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
Kategorije

Filtriraj izdelke

Čistila

Vrhunska čistila KENT, Nautic Clean, Caramba in Dreumex, so učinkovita za avto, dom, plovilo in delavnico. Omogočajo natančno in kvalitetno čiščenje na različnih površinah, kot so steklo, plastika, kamen, beton,  tkanina, usnje, kovina in koža. Širok nabor izdelkov vam omogoča, da izberete ustrezno čistilo za primerno površino.

Prikazanih 216 - 226 od 226 izdelkov
Način prikaza:
Izredno močno, hitro delujoče topilo.
Cena:
16,65 €
Posebej zasnovan koncentrat za odstranjevanje voska za varno in učinkovito odstranjevanje zaščitnih premazov na novih avtomobilih (kopolimernih/akrilnih).
Cena:
od 29,71 €
KENT Toilet Cleaner je formuliran kot gel z odličnimi sposobnostmi oprijemanja na površine, da se lahko vpije v ostanke nečistoč na vertikalnih površinah. Po uporabi pusti...
Cena:
15,43 €
Cena:
19,22 €
Profesionalni sistem za izboljšanje kvalitete zraka v notranjosti avtomobila.
Cena:
531,31 €
o čistilo pod pritiskom, ki odstrani umazanijo in nečistoče s površin in mehanskih komponent.
Cena:
10,07 €
Set UV Leak Detector Kit, set za odkrivanje izpustov je enostavna in popolna rešitev za ugotavljanje izpustov iz različnih sistemov.
Cena:
od 25,44 €
Posebno čistilno sredstvo za odstranjevanje lepljive plasti Ultra UV Primerja po UV strjevanju.
Izredno učinkovit šampon za ročno pranje in voskanje brez silikona za hitro čiščenje avtomobilov, počitniških prikolic itd.
Cena:
od 6,41 €
Edinstven čopič za čiščenje platišč z naprej usmerjenimi ščetinami za čiščenje tudi najbolj nedostopnih mest. Čopič, ki je primeren tudi za najzahtevnejša dela, izredno odporen...
Cena:
27,33 €