0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
Kategorije

Filtriraj izdelke

Čistila

Vrhunska čistila KENT, Nautic Clean, Caramba in Dreumex, so učinkovita za avto, dom, plovilo in delavnico. Omogočajo natančno in kvalitetno čiščenje na različnih površinah, kot so steklo, plastika, kamen, beton,  tkanina, usnje, kovina in koža. Širok nabor izdelkov vam omogoča, da izberete ustrezno čistilo za primerno površino.

Prikazanih 162 - 180 od 226 izdelkov
Način prikaza:
Čistilo na osnovi profesionalne formule, ki odstrani umazanijo in povrne osnovi videz palube. Odstrani madeže kot so tikovo olje, ribja kri, galebji iztrebki, madeži hrane, itd.
Cena:
41,24 €
Sredstvo, ki v kombinaciji z čistilom za palube Teak Deck Cleaner povrne prvotni zgled palube.
Cena:
41,24 €
Čistilo za zavore je specialno čistilo za zavore in druge kovinske dele.
Cena:
od 32,45 €
Sredstvo za nego pnevmatik na vodni osnovi brez silikona. Idealno za uporabo v razstavnih prostorih ter za notranje dele avtomobila, npr. gumijaste tepihe. Za razliko od ostalih...
Cena:
od 9,03 €
Močno alkalno, nizko peneče, intenzivno čistilo za odstranjevanje ostankov strjenih ali zelo lepljivih polimernih disperzij in lateksa iz cistern in silosnih vozil.
Cena:
184,22 €
Koncentrirano čistilo, namenjeno odstranjevanju onesnaženih površin, oljnih in mastnih madežev ter umazanij z vozil.
Cena:
od 7,81 €
Sprej za zaščito pnevmatik je čistilo in zaščitno sredstvo v enem. Posebna formula je posebej razvita, da ohrani barvo ter naraven sijaj nove pnevmatike. Ščiti pred izgubo...
Cena:
11,16 €
Visoko koncentrirano čistilo, namenjeno čiščenju preprog ter oblazinjenih in plastičnih površin.
Cena:
od 9,27 €
Čistilo KENT Wash Bay Cleaner je čistilni koncentrat, ki odstrani trdovratno umazanijo v avtopralnih sistemih in avtomobilskih avtopralnicah. Odstrani trdovratno umazanijo, kot...
Cena:
18,91 €
Standardni dvoslojni papirnati zavitki.
Cena:
13,73 €
Učinkovita pasta za roke KENT Hand Cleaning Paste odstrani barve, akrilne barve, smolo in lepila z rok, brez poškodovanja naravne zaščite kože.
Cena:
15,37 €
Merilni vrček s stabilnim in ergonomsko oblikovanim ročajem, ima odlično vidno merilno lestvico na obeh straneh vrčka in tako omogoča enostavno branje z obeh strani.
Cena:
10,55 €
Učinkovita abrazivna pasta za odstranjevanje nepravilnosti na barvah, kot so madeži, napihnjen izgled in globoke praske na vseh vrstah avtomobilskih lakov.
Posebej oblikovano vedro za čiščenje talnih površin. Zahvaljujoč posebni obliki, omogoča enostavno splakovanje krp, gob in ostalih pripomočkov za čiščenje. 
Cena:
31,17 €
Edinstven, hitrodelujoč, večnamenski penetrant in mazivo na osnovi PTFE.
Poseben nastavek za plin R1234yf.
Cena:
248,82 €
A/C Leak Guard Kit je set za preprečevanje in zaustavitev uhajanja hladilnega sredstva v klimatskih napravah.
Cena:
od 213,13 €
Posebno oblikovana pištola za aplikacijo PAG olj.
Cena:
299,21 €