0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
  • Domov
  • / Dva nova, nepogrešljiva izdelka

Dva nova, nepogrešljiva izdelka

24.04.2024

Letošnjo sezono je podjetje Nautic Clean predstavilo dva izjemno uporabna izdelka, ki bosta navdušila ljubitelje navtike. Ta dva izdelka ne le, da bosta izboljšala pogled na morje, ampak bosta tudi podaljšala življenjsko dobo opreme. Gre za Nautic Clean 25 Hydrophobic Glass Treatment - premaz, ki odbija vodo iz steklenih in plastičnih površin ter Nautic Clean 27 Salt Remover - sredstvo za učinkovito odstranjevanje soli. Odkrijmo, kako lahko ta dva inovativna izdelka olajšata vaše navtično doživetje.

 

 

Nautic Clean 25 Hydrophobic Glass Treatment - Premaz za steklene površine

Ste že kdaj sanjali o kristalno čistem pogledu skozi steklo na vašem plovilu, brez madežev in kapljic? Z Nautic Clean 25 Hydrophobic Glass Treatment je ta sanjski pogled sedaj dosegljiv. Ta inovativen premaz spremeni lastnosti stekla, tako da postane vodoodbojno. Zelo tanek film, ki se tvori na obdelani površini, poskrbi, da voda hitro odteče, kar izjemno izboljša vašo vidljivost. Ne glede na vremenske razmere, bo vaša vidljivost ostala jasna in ostra. Uporabljajte ga lahko na različnih vrstah stekla, vključno z vetrobranskimi stekli, okni, ogledali in celo tuš kabini na vašem plovilu. Nautic Clean 25 je izjemno vzdržljiv premaz, ki traja mesece, preden je potreben ponoven nanos. Najpomembneje pa je, da izboljša vašo vidljivost v vseh vremenskih razmerah, olajša odstranjevanje zmrzali, soli, blata in insektov.

Nautic Clean 27 Salt Remover – Sredstvo za odstranjevanje soli

Drugi inovativni izdelek pa je posebno sredstvo za odstranjevanje soli. Je nepogrešljiv za vsakega navtičnega navdušenca, saj učinkovito odstranjuje sol, ki se nabira na trupu čolna in drugi navtični opremi (npr: motorji, vodni skuterji, palubna oprema, podvodna oprema, supi, vodni športni rekviziti, ribiška oprema, itd). S tem preprečuje korozijo in podaljšuje življenjsko dobo opreme. Nautic Clean 27 Salt Remover se hitro suši, ne pušča madežev in ni agresiven do občutljivih materialov, kot so aluminij in nerjaveče jeklo.

Z izdelkoma Nautic Clean 25 in Nautic Clean 27 lahko brez skrbi uživate v svojem navtičnem doživetju, saj vam zagotavljata tako jasen pogled, kot tudi dolgotrajno zaščito vaše opreme.