0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 50 €
  • Domov
  • / AT team d.o.o. med certificiranimi lokalnimi dobavitelji Skupine Emil Frey

AT team d.o.o. med certificiranimi lokalnimi dobavitelji Skupine Emil Frey

20.10.2024

Skupina Emil Frey, vodilni ponudnik avtomobilskih rešitev v Sloveniji, ki zastopa 12 avtomobilskih in 3 znamke gospodarskih vozil ter obvladuje skoraj četrtino slovenskega avtomobilskega trga,  je predstavila program certificiranih lokalnih dobaviteljev. S tem želijo okrepiti sodelovanje z domačimi podjetji in spodbuditi trajnostni razvoj. med izbranimi prejemniki certifikata je tudi naše podjetje, kar nam predstavlja pomembno priznanje za našo visoko kakovost in zanesljivo poslovanje.

Program certificiranja lokalnih dobaviteljev je zasnovan kot platforma za dolgoročno partnerstvo med Skupino Emil Frey in lokalnimi podjetji, ki izkazujejo najvišje standarde kakovosti, transparentnosti ter odgovornosti do okolja. Kot podjetje AT team d.o.o. smo dokazali svojo zavezanost trajnostnim praksam in nenehnemu izboljševanju naših storitev, kar nas postavlja v vrh domače dobavne verige.

Gospoda Jožko Tomšič, generalni direktor Skupine Emil Frey v Sloveniji, je ob tej priložnosti izpostavil pomen programa: "Verjamemo v moč lokalnega sodelovanja - ko podpiramo domače podjetnike, spodbujamo inovacije, ustvarjamo nova delovna mesta in gradimo temelje za dolgoročen uspeh.", in dodaja "Naši skrbno izbrani certificirani dobavitelji so ključni partnerji našega poslovanja in skupaj postavljamo nove standarde za kakovost in odgovornost - do strank in širšega okolja."

 

Certifikati, podeljeni v okviru tega programa, niso zgolj simbol priznanja, temveč predstavljajo ključno priložnost za dolgoročno rast in razvoj podjetji. Certificirani dobavitelji pridobijo prednost dolgoročnega sodelovanja, povečanje konkurenčnosti na trgu in možnost širjenja njihovega vpliva v avtomobilski industriji.

Za nas predstavlja pridobitev tega certifikata pomembno priznanje in dodatno zavezo k odličnosti. Ponosni smo, da smo prepoznani kot zanesljiv partner v avtomobilski industriji in se veselimo prihodnjih priložnosti za krepitev našega sodelovanja s Skupino Emil Frey ter nadaljnji razvoj na področju trajnostnih poslovnih praks.

Ekipa AT team